D. Joaquin Gavila Mengual

És un plaer donar-los la benvinguda al nou portal en Internet de l’Ajuntament de Sanet y Negrals.

Com a alcalde, em sent orgullós de poder mostrar el meu poble a totes aquelles persones que accedeixen a través d’aquest portal, i que servisca per a animar-los a fer-nos una visita.

Així mateix, aprofite aquesta singular ocasió per a dirigir-me a tod@s l@s saneter@s, que estan fent possible que el nostre poble avance pel camí cap a una societat més moderna, tolerant i oberta.

Aquesta pàgina web, serà una nova via de comunicació per a poder dirigir-se a l’Ajuntament de manera directa, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Pretenem un acostament al ciutadà i visitant que farà més còmoda i senzilla la seua relació amb l’administració i al seu torn, la possibilitat d’estar informat sobre tots els esdeveniments, actes i notícies rellevants per a tod@s.

Aprofite l’ocasió, per a animar a tod@s aquell@s que no coneixen el nostre poble, al fet que vinguen, al fet que gaudisquen del nostre ric patrimoni històric, artístic i cultural, de la nostra suculenta i variada gastronomia, de les nostres festes i sobretot de la companyia de l@s vecin@s de Sanet y Negrals.

Els convide que realitzen el que segur serà una sorprenent i profitosa visita virtual als recursos del municipi i del seu Ajuntament.

Sr. Joaquín Gavilá Mengual

Alcalde de Sanet y Negrals